Bospark de Vossenberg

16 - 10 - 2023 | Voeding

Afgelopen weekend hebben mijn vriend en ik een heerlijk uitstapje gemaakt naar tiny house Damhert op Bospark de Vossenberg in Nunspeet, gelegen in het prachtige Veluwse bos. Dit kleine en knusse huisje bood ons de ideale gelegenheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Bij aankomst op het park werden we vriendelijk ontvangen door een van de medewerksters. We konden inchecken vanaf 15.00 uur en genoten van het feit dat we een late check-out hadden, wat betekende dat we pas om 17.00 uur hoefden uit te checken de volgende dag. Echt ideaal!

Het park heeft een eigentijds eetcafé genaamd “Eetcafé Buiten,” dat helaas buiten het hoogseizoen gesloten was. Naast de Tiny Houses, biedt Bospark de Vossenberg ook lodges, vakantiehuizen en safaritenten aan. Bovendien kun je gebruikmaken van een broodjesservice en zelfs een barbecue-service. Voor kinderen zijn er voldoende speelfaciliteiten beschikbaar.


Tiny House Damhert op Bospark de Vossenberg in Nunspeet

We verbleven in Tiny House Damhert. Dit Tiny House is volledig uitgerust voor een ontspannen weekendje weg. Het beschikt over een knusse zithoek met een comfortabele bank, een relax stoel, een eettafeltje met twee stoelen, een moderne en stijlvolle keuken, een slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed en opbergruimte, een nette badkamer met een wastafel, douche en toilet, en niet te vergeten een eigen terras in het bos en een tuinhuis met een elektrisch oplaadpunt. Daarnaast stonden de opgemaakte bedden al voor ons klaar, net als de badlinnenset en keukenlinnen.



Ontdek de Veluwe: Wandelen, fietsen en meer in de omgeving

Bospark de Vossenberg bevindt zich in Nunspeet, in het hart van de Veluwe. Dit is de perfecte uitvalsbasis om volledig te ontspannen, maar het biedt ook tal van mogelijkheden voor avontuur en verkenning. Denk aan schitterende wandel- en fietsgebieden, een bosmeer, charmante vissersdorpjes en nog veel meer.

Wat mij betreft moet je zeker een bezoekje brengen aan Elburg en Harderwijk. 

Elburg: Elburg is een sfeervol historisch stadje met goed bewaarde vestingwerken, smalle straatjes en prachtige oude gebouwen. Het heeft een rijke geschiedenis en biedt tal van musea. Je kunt hier ook genieten van een ontspannen wandeling langs de oude haven of een bezoek brengen aan een van de gezellige cafés en restaurants.

Harderwijk: Harderwijk ligt aan het Veluwemeer en staat bekend om zijn maritieme sfeer. De stad heeft een bruisende boulevard langs het water met tal van eetgelegenheden. In het historische centrum vind je oude straatjes, kerken en stadspoorten die getuigen van het rijke verleden van de stad.

Beide steden bieden een mix van geschiedenis, cultuur en ontspanning, waardoor ze perfecte bestemmingen zijn voor een dagje uit tijdens je verblijf in Bospark de Vossenberg.

Hou je, net als ik, van wandelen? In de nabije omgeving zijn er tal van wandelgebieden te ontdekken, zoals het Hulshorster zand en de Noorderheide.

Bovendien is er genoeg te doen voor kinderen in de omgeving. Wat dacht je van een dagje naar Apenheul, het Dolfinarium of de Koningin Juliana toren?


Tiny House Damhert: Schoon, comfortabel en uitnodigend


Onze ervaringen waren buitengewoon positief. Bij aankomst werden we aangenaam verrast door de schone en uitnodigende sfeer van het huisje. In het verleden hebben we vaak meegemaakt dat accommodaties niet echt heel schoon waren, maar dat was hier gelukkig niet het geval. Het was brandschoon, wat ons meteen een gevoel van comfort gaf.

Ondanks de compacte ruimte, was het huisje voor twee personen meer dan ruim genoeg. De inrichting sprak mij enorm aan. Na ons verblijf begon ik zelfs te overwegen om gouden tegeltjes en een zwarte keuken in ons eigen huis te installeren, geïnspireerd door de smaakvolle stijl van het tiny house. Er is duidelijk veel aandacht besteed aan de details, waardoor het huisje een warme en knusse sfeer uitstraalde.

Het bed en de kussens waren comfortabel, hoewel het bed misschien wat aan de kleine kant was in vergelijking met ons eigen bed thuis, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Ook de badkamer was strak en modern ingericht en voorzag in alle gemakken die we nodig hadden voor een aangenaam verblijf.

Waren er nog minpunten? Eigenlijk niet, alleen misschien het feit dat het huisje niet over een oven beschikte.

Kortom, we hebben enorm genoten van ons verblijf in Tiny House Damhert op Bospark de Vossenberg. We keerden huiswaarts met een ontspannen gevoel en waardevolle herinneringen. 

Tot de volgende keer, Bospark de Vossenberg; we kijken er al naar uit om weer terug te keren!


Contact gegevens Bospark de Vossenberg

Bospark De Vossenberg
Groenelaantje 25
8072 DC Nunspeet

info@bosparkdevossenberg.nl
Tel: 0341-252458

Over FoodLies

Geen korte termijn aanpak en diëten, maar een leefstijl ontdekken die voor de rest van je leven gemakkelijk vol te houden is. FoodLies helpt je hierbij en deelt inspirerende teksten en gezonde recepten om je op weg te helpen. Het draait allemaal om het vinden van een juiste balans, niet het schrappen van die heerlijke appeltaart op een verjaardag. Met kleine stappen, grote doelen bereiken.

Recente blogs

Stay connected

[instagram-feed background=#ece4da]