FoodLies Etiketten lezen 1

Kerst om van te genieten

Het e-book vol kerst recepten

Ik wil jou bedanken voor de support van het afgelopen jaar. Misschien was je alleen maar een stille volger, dat maakt niet uit! Je was er het afgelopen jaar en misschien zelfs wel de afgelopen jaren.

Dit e-book is er dan ook om jou in het zonnetje te zetten. Ik hoop dat je van de recepten geniet en dat er wat lekkers voor je tussen staat. Maak er een kerst van om van te genieten! Ik hoop dat ik je volgend jaar weer kan inspireren met mijn kennis en recepten.

Meld je aan voor mijn e-maillijst en ontvang het e-book met 16 recepten gratis in je inbox!

Alle recepten zijn gemakkelijk te maken en de ingrediënten zijn gewoon verkrijgbaar in de supermarkt. Je vindt er onder andere voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts. 

O, ja en ik geef je ook nog wat tips! Zodat jij relaxt en zonder schuldgevoelens kunt genieten van de feestdagen, want daar draait het om! 

Kerst om van te genieten

Wil je heerlijke Kerst recepten en handige tips? Meld je nu aan voor mijn e-maillijst en ontvang het e-book gratis in je inbox!

Veelgestelde vragen over het E-book

Mocht je nog een andere vraag hebben? Stuur dan een mail naar lisa@foodlies.nl

Krijg ik het e-book thuis gestuurd?

Nee, het gaat om een digitaal Receptenboek! Na je bestelling krijg je ‘m direct in je mailbox. Je kunt het PDF bestand dan zelf ergens opslaan op je laptop, telefoon, iPad etc.

Kan ik het e-book laten drukken?

Ja, dat kan. Je kunt hem wel zelf laten drukken via: https://www.studentendrukwerk.nl/foodlies hier krijg je 15% korting.

Is het e-book gericht op afvallen?

Nee, het e-book is gericht op genieten! 

Wil jij een kerst om van te genieten?

Schrijf je dan nu in voor mijn e-maillijst en binnen een paar minuten ontvang je het e-book in je inbox!