Ben je dol op carpaccio en wraps? Probeer dan deze lunchwrap met carpaccio eens. Ben je tussen de middag thuis? Bereid hem dan lekker in de oven en eet hem als een soort pizza. Wil je de wraps liever mee nemen? Dat kan! Ze zijn namelijk ook ideaal voor on the go! Met deze carpaccio wraps wordt je lunch in ieder geval een feestje.
Ben je dol op wraps voor lunch? Probeer dan deze bietenwraps met falafel of de wraps met paprika chili wraps met kip en mango ook eens.
Ingrediënten
Voor 2 stuks
- 2 volkoren wraps
- 75 gram Milner Smeerkaas 20+ naturel
- 120 gram carpaccio
- 100 gram cherrytomaten
- ½ rode ui
- 2 handjes rucola
- 2 el truffel mayonaise
- ½ plak Milner Oude kaas 30+
Extra groenten? Voeg er dan nog wat plakjes komkommer of paprika aan toe.
Zo maak je de lunchwrap
Stap 1. Verwarm de oven voor op 180 graden*. Leg de wraps op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de smeerkaas over de wraps en doe voor ±5 minuten in de oven of totdat ze krokant zijn.
Stap 2. Snijd de rode ui in dunne ringen en halveer de cherrytomaten. Snijd de kaas in kleine stukjes.
Stap 3. Verdeel de carpaccio (en bijgevoegde toppings) over de wraps. Garneer met rode ui, rucola, tomaat, truffel mayonaise en stukjes kaas.
*Neem je de wrap liever mee on the go? Doe hem dan niet in de oven. Volg de overige stappen en rol hem op het einde op en wikkel hem in aluminiumfolie.
Heb je dit recept gemaakt? Vergeet dan niet om het resultaat te delen op Instagram en @foodlies.nl te taggen.
Dit recept is een samenwerking met Milner.