Nieuwe trendkleuren met Mepal

19 - 09 - 2022 | Voeding

De herfst is al in volle gang en de winter begint er al aan te komen. Ik houd van de herfst. De gezelligheid in huis en de mooie en warme kleuren buiten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de heerlijke herfst recepten zoals stoofpotjes, ovenschotels en nog veel meer. Laat Mepal nou net nieuwe kleuren in hun assortiment hebben! Ideaal voor het mealpreppen van je favoriete herfstrecepten.

Cirqula multikom

Mepal komt deze herfst met nieuwe kleuren! Trendkleuren doen het niet alleen goed in de modewereld, maar zijn ook geweldig voor het interieur. Mepal introduceert daarom twee nieuwe kleuren Cirqula multikommen, mijn favoriete mealprep bakjes, in de kleur Nordic Sage en Nordic Lilac.

Deze multikommen zijn echt de musthaves voor in je keuken. Ideaal voor het mealpreppen van overheerlijke herfstrecepten! Je hoeft je maaltijd alleen maar uit de koelkast of diepvries te halen, op te warmen en te serveren. Zo houd jij meer tijd over voor een herfstwandeling door de bossen of een theetje met een dekentje en kaarsen op de bank. 

Op zoek naar maaltijden die je prima kunt mealpreppen deze herfst?

Wat dacht je van deze chili sin carne met pompoen, gnocchi uit de oven met wintergroenten of deze ovenschotel met kip en broccoli? Let op! De Cirqula multikommen kunnen niet in de oven, maar wel in de koelkast, diepvries, magnetron en vaatwasser. 

Modula bewaardozen

Naast de nieuwe kleuren Cirqula multikommen hebben de Modula bewaardozen er ook twee nieuwe kleuren bij. Waar de Modula bewaardozen er eerst alleen maar in het wit waren, zijn nu de kleuren zwart en Nordic green aan de collectie toegevoegd. Zelf ben ik voor de kleur zwart gegaan, aangezien deze kleur ook terug laat komen in onze nieuwe keuken. 

De Modula bewaardozen zijn ideaal voor het bewaren van droge ingrediënten zoals: pasta, rijst, koffiebonen, havermout, noten, gedroogd fruit, crackers etc. Ze zijn fijn in gebruik en zorgen voor een georganiseerde keuken. Iets waar ik heel blij van wordt, want een opgeruimde keuken, is een opgeruimd hoofd. Het kan namelijk nogal snel een puinhoop worden in mijn keuken spreek ik uit ervaring.

 

Over FoodLies

Geen korte termijn aanpak en diëten, maar een leefstijl ontdekken die voor de rest van je leven gemakkelijk vol te houden is. FoodLies helpt je hierbij en deelt inspirerende teksten en gezonde recepten om je op weg te helpen. Het draait allemaal om het vinden van een juiste balans, niet het schrappen van die heerlijke appeltaart op een verjaardag. Met kleine stappen, grote doelen bereiken.

Recente blogs

Bospark de Vossenberg

Bospark de Vossenberg

Afgelopen weekend hebben mijn vriend en ik een heerlijk uitstapje gemaakt naar tiny house Damhert op Bospark de Vossenberg in Nunspeet, gelegen in het prachtige Veluwse bos.

Lees meer

Stay connected

[instagram-feed background=#ece4da]