FoodLies Receptenboek

Nieuwe versie beschikbaar

Een e-book met meer dan 80 gezonde recepten en waardevolle artikelen. Gezond eten kan namelijk echt een feestje zijn en dat wil ik jou laten zien.

Dit e-book gaat je helpen om zonder dieet naar een gezonde leefstijl over te stappen of je gezonde leefstijl vast te houden. 

Nu verkrijgbaar voor maar €14,95!

Alle recepten zijn vegetarisch te maken, daarnaast zijn meer dan 95% van de recepten gemakkelijk plantaardig, suikervrij, gluten,- en lactosevrij te maken. Zodat iedereen kan genieten van de recepten. De aanpassingen die eventueel gemaakt moeten worden, heb ik er al voor je bij gezet. 

O, ja alle ingrediënten zijn gewoon verkrijgbaar in de supermarkt, geen gekke poespas dus. Naast recepten en waardevolle artikelen vind je ook handige boodschappenlijstjes terug in dit e-book vol met gezonde recepten.

Wat anderen over het FoodLies Receptenboek zeggen

Soms kom je een e-book tegen waarvan je weet dat je het veel gaat gebruiken, dit is er zo één! Het FoodLies receptenboek staat vol met mooie, frisse foto’s en recepten van lekkere gerechten. Maar vooral: gerechten die in je dagelijks leven passen. Zonder ingrediënten die zo specifiek zijn dat ze na één keer gebruiken in je kast staan te verpieteren.

Esther Renkema

Wat een enorm mooi boek! Je kan deze zo uitgeven. Super duidelijke informatie en heel overzichtelijk in een mooie vormgeving. Je krijgt direct zin om verschillende recepten uit te gaan proberen!

Verder ook hele helpende en duidelijke tips. Ik ben blij met mijn aankoop. Als je het boek zou uitgeven zou ik het ook zeker kopen. Ik leer van jou meer dan die paar keer dat ik bij een diëtist ben geweest. Super bedankt.

Roos Hoogland

Het liefste kook ik elke dag gezond en gevarieerd, maar ik vind het super lastig om elke keer weer een nieuw gezond recept te bedenken. Het Receptenboek van FoodLies is echt mega uitgebreid, waardoor ik weer nieuwe inspiratie heb om lekkere gezonde gerechten te maken! Daarnaast zijn de producttips ook super fijn. Dit Receptenboek is zo veel meer dan alleen maar wat recepten. Lisa heeft echt heel erg veel kennis over voeding. Ik vind het daarom super inspirerend om haar op Instagram te volgen, maar ook in dit Receptenboek laat ze haar kennis 100% zien. Daarnaast is het e-book ook heel mooi vormgegeven, voor mij is dat een echte plus! I’m a sucker for mooie dingen haha. De foto’s in het e-book zorgen ervoor dat je direct wilt beginnen met koken en bakken. Dankjewel voor dit waardevolle en fijne Receptenboek Lisa! Ik ben er mega blij mee.

Elisha Laisina

FoodLies Receptenboek

Wil jij aan de slag gaan met de recepten? Bestel het e-book dan nu voor slechts €14,95 en laat je inspireren!

Veelgestelde vragen over het Receptenboek

Mocht je nog een andere vraag hebben? Stuur dan een mail naar lisa@foodlies.nl

Krijg ik het Receptenboek thuis gestuurd?

Nee, het gaat om een digitaal Receptenboek! Na je bestelling krijg je ‘m direct in je mailbox. Je kunt het PDF bestand dan zelf ergens opslaan op je laptop, telefoon, iPad etc.

Staan de voedingswaarden erbij?

Nee, de voedingswaarden staan er niet bij. De recepten zijn namelijk vegetarisch, plantaardig, suikervrij, gluten,- en lactosevrij te maken. Hierdoor kunnen de voedingswaarde nogal verschillen. Mocht je ze er graag bij willen? Dan kun je de voedingswaarde zelf berekenen via: https://mijn.voedingscentrum.nl/nl/eetmeter/

Hoeveel recepten staan erin?

In het FoodLies Receptenboek vind je meer dan 80+ recepten terug. 95% van de recepten zijn vegetarisch, plantaardig, suikervrij, gluten,- en lactosevrij te maken. 

Staan er alleen recepten in?

Nee, naast recepten staan er ook waardevolle artikelen in en handige tips & tricks. Daarnaast zit er ook nog een weekmenu in gericht op afvallen. 

 

© 2020 – 2021 FoodLies

Pin It on Pinterest