Wat kan FoodLies
voor jou betekenen?

Staat de gewenste dienst er niet tussen? Neem gerust contact op, want er is van alles mogelijk.

Recept ontwikkelaar en foodfotografie

Het ontwikkelen van recepten en de fotografie is iets wat ik graag doe. Beginnend bij een mooi product op weg naar een volledig recept inclusief smaakvolle fotografie. Mijn passie ligt bij het ontwikkelen van gezonde en originele recepten en het maken van kleurrijke foto’s. Een proces waarin ik mijn creativiteit en kennis kwijt kan.

w

Coaching

Vanaf dit jaar ben ik gestart met het begeleiden van vrouwen naar een gezondere leefstijl. Waarin voeding niet langer een knelpunt gaat zijn, maar een basisonderdeel in je leven. Geen eindeloze gedachten en keuze stress, maar doen wat goed voelt. Klinkt gemakkelijk en dat is het ook, maar je moet dit eerst gaan ontdekken. Samen gaan wij deze stappen zetten en je wensen en doelen behalen.

Content creator

Met 50.000+ unieke maandelijkse bezoekers en meer dan 25.000 Instagram volgers is FoodLies het gezonde platform met een groot bereik. Als content creator werk ik samen met bedrijven die dezelfde missie hebben als ik: zoveel mogelijk mensen helpen naar een gezonde leefstijl. Geïnteresseerd in eenmalige content, een lange termijn samenwerking of promotie van jouw product? Let’s talk!

Geïnteresseerd in een zakelijke samenwerking? Ik beschik over een mediakit boordevol informatie en statestieken, onder andere over mijn online bereik met FoodLies  

Pin It on Pinterest