Wat kan FoodLies
voor jou betekenen?

Staat de gewenste dienst er niet tussen? Neem gerust contact op, want er is van alles mogelijk.

Recept ontwikkelaar en foodfotografie

Het ontwikkelen van recepten en de fotografie is iets wat ik graag doe. Beginnend bij een mooi product op weg naar een volledig recept inclusief smaakvolle fotografie. Mijn passie ligt bij het ontwikkelen van gezonde en originele recepten en het maken van kleurrijke foto’s. Een proces waarin ik mijn creativiteit en kennis kwijt kan.

w

Cursussen

Momenteel ben ik bezig met het ontwikkelen van verschillende cursussen. Met deze cursussen wil ik jou helpen om voor goed uit de dieetcultuur te stappen. Zodat jij weer een goede relatie met voeding en jezelf krijgt. Waarbij schuldgevoelens en eetbuien niet meer jouw leven over gaan nemen, maar jij de regie terug in handen krijgt. Binnenkort komt er meer informatie over de curssusen. 

Content creator

Met 50.000+ unieke maandelijkse bezoekers en meer dan 37.000 Instagram volgers is FoodLies het gezonde platform met een groot bereik. Als content creator werk ik samen met bedrijven die dezelfde missie hebben als ik: zoveel mogelijk mensen helpen naar een gezonde leefstijl. Geïnteresseerd in eenmalige content, een lange termijn samenwerking of promotie van jouw product? Let’s talk!

Geïnteresseerd in een zakelijke samenwerking? Ik beschik over een mediakit boordevol informatie en statestieken, onder andere over mijn online bereik met FoodLies