Hey, hoi!

Even voorstellen, mijn naam is Lisa (eigenaresse van FoodLies)

In 2016 begon ik FoodLies, met als doel om mijn recepten te delen met de buitenwereld. Al snel veranderde FoodLies in een platform waarin niet alleen recepten de hoofdrol spelen. Met een ruime kennis op het gebied van voeding en mijn eigen ervaring met een eetstoornis, help ik jou op weg. De voedingsindustrie houdt ons regelmatig voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op producten. Op FoodLies.nl ga jij jouw gezonde eetpatroon vinden en toepassen. Je leert misleidingen op te sporen, gezonde voeding te waarderen en een leefstijl te vinden die bij jou en jouw situatie past.

Psst… Lies in FoodLies, staat gewoon voor mijn bijnaam. Maar joh, samen gaan we de leugens uit de voedingswereld tegen. Dus lees mijn naam, zoals je deze lezen wilt 😉

Het ontstaan van FoodLies

Juni 2016: Het is een zonnige zondag en mijn vriendinnen genieten op het terras van het heerlijke weer. Ik niet, ik blijf thuis. Ik geniet in de achtertuin van het zonnetje, terwijl ik mijzelf een glas water bijschenk. Ik heb geen energie om mee te gaan met de rest en vermijd dit soort sociale situaties het liefst.

Juni 2019: Het is een zonnige zondag en ik geniet samen met mijn vriendinnen op een terras van het heerlijke weer. Ik bestel een wijntje en een portie bitterballen, mijn guilty pleasure wanneer ik ga terrassen. Zonder schuldgevoel ben ik aan het genieten. 

In drie jaar tijd is er veel veranderd. Van onzeker meisje met een angst om aan te komen, naar een zelfverzekerde en ambitieuze jonge vrouw. Deze transformatie heeft ups and downs gekend, maar heeft mij sterke gemaakt dan ooit tevoren. het klinkt gek, maar voor mij was voeding de oplossing om uit dit dal te klimmen. Ik begon een foodblog en merkte in de loop van de tijd dat ik hier mensen mee kon inspireren. Ik deelde mijn eigen ervaring, maar ook tips en handvaten om te werken aan een gezond en gelukkig leven.

In 2020 besloot ik om hier een stap verder in te gaan: “Ik wil vrouwen helpen om de beste versie van zichzelf te ontdekken. Ik geloof in een lange termijn oplossing, zonder oneindig diëten en overheersende schuldgevoelens na een (ongezond) eetmoment.”  Waarin voeding niet langer een knelpunt gaat zijn, maar een basisonderdeel in je leven. Geen eindeloze gedachten en keuze stress, maar doen wat goed voelt. Zo gemakkelijk kan het zijn, maar je moet dit eerst gaan ontdekken. Samen gaan wij deze stappen zetten.

Hungry for more?

Zin in koffie, een mogelijke samenwerking bespreken of wil je gewoon even ‘hi’ zeggen? Neem vrijblijvend contact op.

0682152371

Hoofdstraat 83, 7011 AD Gaanderen

lisa@foodlies.nl

Pin It on Pinterest